miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

START CONCURS PENTRU CEL MAI PUTERNIC POMPIER LA ISU ALBA

În perioada 07 — 08.09.2017, începând cu ora 08.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Unirea’ al județului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și IPA — Regiunea 2 Alba, vor organiza în Piața Tricolorului — Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, etapa națională a competiției ‘Cel Mai Puternic Pompier’.

Concurenții vor avea de susținut patru probe practice: manipularea furtunului; greutate și rezistență; cursa de obstacole și ridicarea greutății. Concurenții pot lua parte la competiția individuală și/sau pe echipe.

Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție a serviciilor profesioniste pentru situații de urgență și popularizarea, în rândul cetățenilor, a unor aspecte din activitățile desfășurate de pompierii militari.

La concurs, vor participa 18 echipe ale pompierilor militari și 74 de pompieri din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din România.

Eforturile depuse de concurenți vor fi răsplătite cu premii ce vor consta în medalii, diplome și bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *