miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

STEAGUL ROMÂNIEI DIN FAȚA SEDIULUI NATO, COBORÂT ÎN BERNĂ

Având în vedere zilele de doliu național, steagul României care flutură în fața sediului NATO a fost coborât în bernă. Pe contul de socializare al Alianței, purtătorul de cuvânt Oana Lungescu a publicat o fotografie cu Regele Mihai, alături de Tricolorul Românesc.

O fotografie de pe contul de socializare al Alianței Nord-Atlantice prezintă steagul României, coborât în bernă pe durata doliului național. Imaginea a fost postată inițial de purtătorul de cuvânt Oana Lungescu, împreună cu o fotografie a Regelui Mihai, pe contul personal de pe Twitter și distribuită mai apoi de contul NATO.

Purtătorul de cuvânt al NATO a precizat că Regele Mihai a fost un puternic exemplu de mortalitate în vremurile de restriște, s-a opus tiraniei și a făcut eforturi pentru acceptarea României în NATO și în Uniunea Europeană.

Potrivit legii, în zilele de doliu național, steagul României este coborât în bernă. Legea nu se referă doar la steagurile de la sediile instituțiilor publice, inclusiv ambasadele României, ci și la vasele care navighează sub pavilion românesc și la persoanele private care au arborate steaguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *