miercuri, iunie 20contact@streetnews.ro

TÂRG DE PRODUSE ȘI SERVICII ECO, BIO, NATURALE,WELLNESS ȘI SPA ÎNTR-UN CENTRU COMERCIAL DIN CONSTANȚA

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța ) organizează în perioada 20-22 octombrie, Târgul de Produse și Servicii Eco, Bio, Naturale, Wellness și Spa, denumit EXPONATURA — TRĂIEȘTE SĂNĂTOS.

Târgul va avea loc la centrul comercial VIVO! Constanța și va aduce în atenția publicului constănțean o alternativă la modul actual de viață, evidențiind importanța și beneficiile unei vieți sănătoase și soluțiile pentru care constănțenii pot opta, prin promovarea producătorilor de produse ecologice, bio, naturale și a serviciilor wellness și spa.

Timp de 3 zile, 17 expozanți — producători, importatori și furnizori de produse, tehnologii și servicii din domeniul eco — bio — wellness — spa vor avea oportunitatea să interacționeze atât cu publicul larg, interesat de produsele și serviciile necesare unui stil de viață sănătos și natural, cât și cu distribuitori, consumatori, investitori și experți implicați activ în acest domeniu.

Vizitatorii Târgului Exponatura — Trăiește Sănătos se vor putea informa asupra celor mai recente inovații în domeniu, vor putea testa și achiziționa produse, la prețuri promoționale, beneficiind de oferte exclusive, în cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutrițională, prezentări de produse și demonstrații live, organizate de expozanți.

În plus, prin organizarea sa în centrul comercial VIVO! Constanța, evenimentul le oferă vizitatorilor avantajul de a îmbina, în mod eficient și agreabil, cumpărăturile și relaxarea cu o expoziție cu vânzare de produse, tehnologii și servicii, la cele mai înalte standarde calitative.

Constănțenii sunt așteptați la târgul Exponatura — Trăiește Sănătos să cunoască și să experimenteze cum se poate trăi într-un mod sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *