miercuri, iunie 20contact@streetnews.ro

TREI SESIZĂRI, ÎN MAI PUȚIN DE DOUĂ ORE, PRIVIND PERSOANE CARE AU SUSTRAS BUNURI DIN MAGAZINE

În dimineața zilei de 09.09.2017, ora 10.30, polițiștii au surprins un bărbat de 65 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului unei societăți comerciale.

Bunurile, în valoare de 88,04 lei (articole cosmetice și produse alimentare), au fost recuperate și predate în totalitate societății păgubite.

În aceeași zi, în jurul orei 10.50, polițiștii giurgiuveni au surprins un alt bărbat, de 42 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce a sustras mai multe bunuri din incinta unui magazin, respectiv sticle 7 sticle de whisky și scule (chei), în valoare de 1906,99 lei.

Și în acest caz bunurile au fost recuperate în totalitate și predate reprezentantului societății păgubite.

La ora 12.20, polițiștii au surprins o a treia persoană, un tânăr de 19 ani, din mun. Giurgiu, în timp ce a sustras mai multe bunuri (o pereche de pantaloni bluejeans și o pereche de cercei) din incinta unui magazin din Giurgiu, în valoare de 66 lei. Bunurile au fost recuperate și înapoiate reprezentanților magazinului.

Polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității de la Poliția Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză trei dosare penale în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *