joi, iulie 19contact@streetnews.ro

TREI TRUCURI PENTRU O MANICHIURA PROFESIONISTA CHIAR LA TINE ACASĂ!

Să obții o manichiura deosebita, care sa arate la fel de bine ca cele realizate în saloanele de specialitate, poate fi o adevărata provocare, mai ales dacă ești începătoare în aceasta activitate. Cu toate astea, exista câțiva pași pe care dacă ii urmezi, poți ajunge la rezultatul dorit, chiar și în cazul în care nu ai îndemânare sau precizie. Iar vestea buna este ca poți face toate aceste lucruri chiar la tine acasă, fără sa fii nevoita sa renunti la confortul propriului cămin.

3 trucuri pentru o manichiură profesionistă home-made:

1. Folosește oja cu sclipici

Indiferent dacă preferi manichiura French sau dacă iți place sa ai unghiile colorate, optează pentru ojele cu sclipici. Pe lângă faptul ca aceste lacuri de unghii sunt mult mai rezistente decât cele mate, se usucă într-un timp mult mai scurt și, de asemenea, sunt foarte ușor de aplicat pe unghii. Mai mult decât atât, oja cu glitter este disponibila în aproape toate culorile, astfel ca poți obține ușor și rapid o manichiura deosebita și rezistenta, folosind nuanțele tale preferate. Fără îndoiala, dacă vei aplica acest truc și vei folosi oja cu glitter atunci când iți realizezi manichiura, rezultatul va fi unul profi, pe măsura așteptărilor tale.

2. Optează pentru matrițe

Orice femeie este capabila sa realizeze o manichiura simpla, într-o singura culoare, însă atunci când vine vorba despre unghiile cu modele, acestea apelează întotdeauna la profesioniști. Chiar dacă cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt de părere ca pictatul unghiilor în aceasta maniera poate fi realizat doar de către experți, adevarul este ca exista o mulțime de accesorii care te pot ajuta sa obții același rezultat singura, chiar la tine acasă. Mai precis, poți crea modele unice, cu detalii fine și fără sa depui prea mult efort utilizând matrițe și stampile speciale. Aplica și acest truc, care este foarte ușor de pus în practica și, în mod cert, te vei bucura de o manichiura perfecta de fiecare data.

3. Utilizează un burete pentru degrade

Un alt tip de manichiura pe care multe dintre doamne și domnișoare considera ca nu îl pot realiza pe cont propriu este efectul degrade. Chiar dacă rezultatul este unul spectaculos, nu trebuie sa fii expert pentru a-l obține. Tot ce ai de făcut este sa alegi trei nuanțe diferite de oja, ale unei culori pe care o preferi și sa le aplici pe un burete, în forma dorita. Apoi, trebuie sa aplici buretele pe fiecare unghie în parte și la final sa corectezi marginile depășite. Acest truc va oferi unghiilor tale un efect deosebit, cu care vei face, mai mult ca sigur, ravagii.

Acestea fiind spuse, dacă iți dorești sa realizezi o manichiura profesionista chiar la tine acasă, însă nu ești neapărat o persoana îndemânatică, pune în practica aceste trei trucuri și, în mod garantat, vei obține rezultatele pe care ți le dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *