miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

TULCEA: POMPIERII AU GĂSIT ŞI TRUPUL BĂRBATULUI LUAT DE VIITURĂ. SOŢIA SA ŞI CEI DOI NEPOŢI AU MURIT LUAŢI DE APE

Bărbatul luat de o viitură puternică marţi seară în timp ce traversa cu o cărută un pârâu din judeţul Tulcea a fost găsit decedat miercuri dimineaţă. Soţia şi cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de 4 şi 7 ani, au murit după ce au fost luaţi de ape, toţi aflându-se într-o căruţă cu care încercau să traverseze pârâul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit decedat, la aproximativ 500-600 metri de locul în care s-au răsturnat cu căruţa.

Trupul bărbatului era în apă, sub un copac, iar salvatorii au căutat prin cursul pârâului.

Bărbatul a fost luat de o viitură puternică în timp ce încerca să traverseze cu o căruţă apele unui pârâu din localitatea Măgurele din comuna Topolog, judeţul Tulcea. În căruţă se mai aflau soţia bărbatului, în vârstă de 58 de ani, şi cei doi nepoţi de 4 şi 7 ani.

Cei doi copii şi bunicii lor au fost luaţi miercuri seară de apele unui pârâu din localitatea Măgurele din comuna Topolog. Echipele de intervenţie au reuşit să le găsească marţi seară pe fetiţa de şapte ani şi pe bunica ei, ambele în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, dar femeia şi copilul nu au putut fi salvaţi.

Băiatul de 4 ani a fost găsit şi el decedat, în noaptea de marţi spre miercuri.

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *