miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

TVR A ANUNȚAT CEI ȘAPTE JURAȚI AI FESTIVALULUI CERBUL DE AUR.

TVR a anunțat cine vor fi cei șapte jurați care vor alege concurenții festivalului Cerbul de Aur din acest an. Printre ei se află și un membru al Consiliului de Administrație al TVR Smaranda Vornicu Shalit, care este și directorul festivalului.

Cine va forma juriul?

Daniel Jinga (dirijor şi compozitor), Liana Stanciu Georgescu (jurnalist de specialitate radio şi tv), Felix Crainicu (realizator Radio România Actualităţi), Andrei Tudor (compozitor), Andreea Archip (jurnalist), Gabriel Scîrlet (regizor muzical TVR) şi Smaranda Vornicu Shalit (directorul Festivalului) sunt cei şapte juraţi care vor decide artiştii ce intră în Concursul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

După închiderea perioadei de înscrieri, membrii juriului vor alege cel mult 15 concurenţi dintre candidaţi, urmând ca pe 20 iulie să fie anunțați principalii concurenți pentru trofeu.

Artiştii care vor să urce pe scena Festivalului şi să concureze pentru premii în valoare totală de 65.000 de euro mai au timp să se înscrie până în data de 11 iulie, pe site-ul oficial al evenimentului, http://cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului Concurs.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Despre Cerbul de Aur

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *