luni, iunie 25contact@streetnews.ro

UN URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DAT ÎN VILEAG DE VITEZĂ, PE DN 1, ÎN SIBIU

Un bărbat urmărit internaţional pentru infracţiuni economice a fost depistat de poliţiştii sibieni în timp ce conducea cu viteză peste limita legală.

Bărbatul a fost sesizat la ora 12.50, pe DN 1, km 299, Veştem, pe un sector de drum limitat la viteza de 70 km/h, în cursul acţiunilor derulate în cadrul Calendarului Poliţiilor Rutiere Europene – TISPOL SPEED pentru prevenirea şi combaterea conducerii autovehiculelor cu viteză excesivă, poliţiştii rutieri au depistat un conducător auto care circula cu viteza de 83 km/h.

În urma verificării conducătorului auto, poliţiştii au constatat că șoferul, domiciliat în municipiul Sibiu, în vârstă de 56 de ani, era urmărit internaţional.

În fapt, pe numele sibianului, la data de 22.06.2017, Tribunalul Mehedinţi a emis mandat de executarea a pedepsei închisorii pentru doi ani ca urmare a săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *