luni, iunie 18contact@streetnews.ro

UN URMĂRIT INTERNAȚIONAL ȘI UNUL GENERAL, DEPISTAȚI LA FRONTIERĂ

Polițiștii de frontieră arădeni au depistat doi cetățeni români, căutați de autoritățile române si germane, pe numele cărora erau emise mandate de arestare și de executarea pedepsei cu închisoarea, deoarece au săvârșit diferite infracțiuni.

  • Aseară, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Florian L., în vârstă de 37 de ani, din județul Sibiu.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiunii de vătămare corporală gravă și tentativă de viol.

  • În această dimineață, în jurul orei 05.30, la același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Lucian D., în vârstă de 28 de ani, din județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autoritățile din România, un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea de infracțiunii de trafic de droguri și complicitate la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *