luni, iunie 25contact@streetnews.ro

URMĂRIT INTERNAȚIONAL PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Astăzi, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., au depistat şi încarcerat un bărbat, urmărit la nivel internaţional de autorităţile spaniole.

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Brăila.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În fapt, în anul 2009, bărbatul, împreună cu alte două persoane, în zona unui club din oraşul Tarragona – Spania, a lovit în mod repetat o victimă, cu o bâtă în zona capului, aceasta suferind vătămări corporale ce au necesitat 28 de zile de spitalizare.

Cel în cauză a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura provizorie a reţinerii pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, urmând a fi predare către autorităţile statului spaniol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *