miercuri, iulie 18contact@streetnews.ro

VALENTIN VRABIE CHEAMĂ OAMENII LA MITING, IMPOTRIVA SC RAJA SA

 

Din campania electorală, prinarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a promis cetățenilor, ca dorește să scoată societatea de furnizare a apei potabile din oraș. A încercat prin mai multe metode, întânlindu-se și cu alți prinmari, chiar ieșind în spatiul public cu niște tabele cu prețul altor furnizori de apa.

Soluția găsită in ultimă instanța a rămas un miting organizat in municipiul Medgidia, primarul lansând în spațiul public, pe pagina acestuia de pe un aite de socializare.

Dragii mei medgidieni,
După cum am anunțat încă de zilele trecute, a venit vremea să dovedim că împreună putem schimba în bine viața de zi cu zi a cetățenilor din municipul Medgidia. Vă aștept, pentru 10 minute, în număr cât mai mare, sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 10.00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu”, pentru a convinge consilierii locali să voteze în următoarea ședință de consiliu proiectul de hotărăre care cuprinde următoarele facilități, pentru noi, medgidienii:

– reducerea cu 50% a prețului apei pentru toți consumatorii de pe teritoriul municipiului Medgidia;
– apă gratuită pentru Spitalul Municipal Medgidia, care deservește peste un sfert din locuitorii județului Constanța;
– apă gratuită pentru grădinițele, școlile și liceele de pe teritoriul municipiului Medgidia, unde învață și copii din zonele învecinate;
– apă gratuită pentru toate bisericile și geamiile de pe teritoriul municipiului Medgidia.

În doar 10 minute ne putem face viața mai ușoară atât nouă cât și copiilor noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *