joi, iulie 19contact@streetnews.ro

VICEPREŞEDINTELE CJ ALBA ALIN CUCUI (PNL) A FOST GĂSIT SPÂNZURAT ÎN CASA PĂRINŢILOR SĂI.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia.

”În urma anchetei, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Se pare că este vorba despre sinucidere”, a declarat Luminiţa Prodan.

Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informații pare a fi vorba despre o sinucidere. Cucui ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public.

Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună…am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost în capul tău…Rămas bun, prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate!”, scrie Florin Roman, deputat PNL,  pe Facebook.

Deputatul PNL Cornel Olar a declarat că gestul lui Alin Cucui l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *