duminică, iulie 22contact@streetnews.ro

WEEKEND PLIN DE EVENIMENTE ÎN PARCURILE DIN SECTORUL 3

Parcul Titan din Sectorul 3 va găzdui în acest weekend două evenimente destinate iubitorilor de sport și lectură. Astfel, sâmbătă, 26 august, între orele 10.00-13.00, pe malul lacului din parc va avea loc „Crosul de vară”, organizat de Fundația Atletis.

Duminică, 27 august, poposește în parc, între orele 16.30-21.30, „Caravana poveștilor” (acces din str. Rotundă). Proiectul aparține Bibliotecii Metropolitane București, care le-a pregătit locuitorilor Sectorului 3 ateliere de lectură și creativitate, dar și un spectacol de teatru de păpuși.
Tot în Parcul Titan, sâmbătă și duminică, de la ora 17.00, gătitul este transformat într-un real spectacol în cadrul evenimentului „Bucătăria Lidl”. Locuitorii Sectorului 3 îi vor cunoaște pe chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits și Teodora Rogobete și pot găti alături de aceștia, pentru a câștiga premiile verii. Și Parcul Alexandru Ioan Cuza (acces dinspre Biserica maramureșeană) va găzdui un eveniment dedicat bucureștenilor aflați în căutarea de obiecte noi, Târgul Chic Onix SRL, deschis de vineri până duminică.


De asemenea, seria concertelor organizate de Primăria Sectorului 3 în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea continuă și în ultimul weekend din luna august. Indiferent de formula muzicală din care fac parte, taraf, fanfară, cvartet sau orchestră, artiștii invitați vor oferi bucureștenilor câteva ore de distracție în aer liber.


Astfel, sâmbătă, 26 august, de la ora 18.00, bucureștenii vor putea asculta muzică veche românească în interpretarea lui Silviu Biriș și a Tarafului său. Artistul folosește un arsenal variat de mijloace artistice, de la voce, actorie până la dans, într-un spectacol interactiv.
Tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza, duminică, 27 august, de la ora 18.00, atmosfera va fi întreținută de fanfara Angely’s, dirijor Marius Firca.


În Parcul Colțea „Simfoniile de vară” continuă sâmbătă, 26 august, de la ora 20.00, cu un concert susținut de Cvartetul Bella Musica, iar duminică, 27 august, de la aceeași oră, cu un moment artistic oferit de Angely’s Symphonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *